Termeni si conditii

Datele de identificare ale comerciantului

TOTAL IMPACT S.R.L. este o societate comerciala cu sediul in Brasov, Calea Bucuresti Nr.42, Bl.S19, Ap.34, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J08/872/2004, cod fiscal 16357191, avand cont nr. RO80 INGB 0000 9999 0529 8872 deschis la ING BANK.


Efectuarea comenzii

 • Clientul poate inregistra comenzi pe site, adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi si urmand pasii de finalizare a comenzii sau prin asistenta telefonica apeland numarul de telefon afisat pe pagina de contact a site-ului (tarif normal).
 • E-mailul primit automat de catre client, imediat dupa efectuarea comenzii, are rol de informare si nu reprezinta confirmarea comenzii.
 • Confirmarea comenzii se va face prin e-mail sau telefonic, iar comanda va fii incheiata dupa primirea confirmarii de plata de la serviciul de curierat sau prin ordin de plata bancara, in functie de situatie.

ATENTIE: In cazul in care produsele au fost adaugate in cosul de cumparaturi, fara finalizarea comenzii, acest lucru nu atrage dupa sine si rezervarea acestora.


Modalitati de plata

 • Plata se va face ramburs prin curier in cazul persoanelor fizice, iar in cazul persoanelor juridice, se poate face plata si prin ordin de plata.
 • Toate preturile sunt valabile in momentul comandarii produselor si sunt exprimate in lei, contin TVA si, nu contin taxa de transport.

Informatii despre livrare

 • Comenzile plasate pe site vor fi livrate prin Fan Courier. Taxa de transport va fi comunicata de catre un reprezentant TOTAL IMPACT.
 • produsele comandate vor fii ambalate in conformitate cu regulamentul de livrare al serviciului de curierat si se va asigura transmiterea documentelor insotitoare aferente comenzii.
 • in situatia in care produsul comandat a devenit indisponibil intre plasarea comenzii si procesarea acesteia, un reprezentant TOTAL IMPACT, va reveni cu o solutie alternativa in cel mai scurt timp posibil, astfel incat, comanda sa fie onorata in timp util.
 • Valoarea transportului este de 17 lei + TVA in toata aria de acoperire FAN Courier. Pentru celelalte localitati se percepe cost suplimentar in functie de numarul de kilometri exteriori, mai exact 0.95 lei/km (vezi detalii).
 • Transportul este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 200 lei TVA inclus, in aria de acoperire Fan Courier.

Termenul uzual de livrare este de 2 – 4 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii comenzii. In situatii cu caracter extraordinar (in perioada sarbatorilor, a campaniei de Black Friday, precipitatii abundente, temperaturi extreme etc.), serviciul de curierat isi rezerva dreptul de a prelungi termenul uzual de livrare.


Conditii de retur

Dispozitiile prevazute mai jos sunt aplicabile DOAR persoanelor fizice denumite ’’Client’’. Prezentele conditii nu sunt aplicabile persoanelor juridice.

 • Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca returneaza produsul, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptionarii produsului (incheierea comenzii). Clientul va suporta costul transportului produselor returnate.
 • Clientul trebuie sa comunice in prealabil returul printr-un mail la office@viziere.com
 • In cazul depasirii termenului de 14 zile calendaristice, clientul isi pierde dreptul de a returna produsul fara a invoca vreun motiv.
 • Returnarea produselor se face prin orice serviciu de curierat (achitand taxa de expediere colet), la adresa: Brasov, Str. Zizinului nr.121 – in curte la Electrostatic.
 • Coletul returnat va fii insotit de urmatoarele documentele: copie dupa cartea de identitate*, factura si chitanta in original sau copii.
 • Produsele vor fi returnate in ambalaj protector, pentru a nu altera starea de functionalitate.
 • Clientul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului, pentru a beneficia de o rambursare integrala.
 • Termenul de rambursare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile calendaristice de la receptionarea coletului de catre Total Impact S.R.L., in baza O.U.G. 34/2014.
 • In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor sau de toate partile componente ale produsului, acesta va fi refuzat la receptie de catre TOTAL IMPACT S.R.L.
 • Modalitatea de restituire a contravalorii produsului returnat, va fi stabilita telefonic impreuna cu un reprezentant TOTAL IMPACT. Acestea pot fi prin transfer bancar, sau prin curier cu plata la destinatar.

ATENTIE: * Copia dupa cartea de identitate este necesara intocmirii actelor contabile pentru restituirea sumelor in caz de retur.


Garantie

Produsele care au fost livrate catre client, beneficiaza de garantie in urmatoarele conditii:

 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor de pe site – Recomandam comunicarea carui aspect nu este in conformitate cu descrierea de pe site printr-un mail la adresa office@viziere.com, in termen maxim de 24 de ore de la receptionarea coletului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
 • Produs livrat deteriorat – Recomandam clientilor sa refuze receptionarea coletelor care prezinta deteriorari vizibile. Pentru a dovedi faptul ca produsele au fost livrate deteriorate, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu agentul firmei de curierat in care va fi mentionata starea coletului in momentul livrarii care va fi sesizata prin e-mail la adresa office@viziere.com. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
 • Produs lipsa din colet – In cazul in care clientul nu intra in posesia tuturor produselor comandate, este necesar sa ne sesizeze prin e-mail la adresa office@viziere.com, in termen de maxim 24 ore de la receptionarea coletului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

In cazul in care produsul livrat catre dumneavoastra beneficiaza de garantie, acesta va fi solutionat in urmatoarele conditii:

 • In cazul defectelor de manopera, returul si inlocuirea produsului dumneavoastra, va fi suportat de catre TOTAL IMPACT SRL, iar solutionarea va va fi comunicata in termen de maxim 48 de ore de la sesizare.
 • In cazul produsului deteriorat la livrare si a intocmirii procesului verbal, acesta va fi inlocuit. Costul transportului va fi suportat de catre TOTAL IMPACT SRL, iar solutionarea va va fi comunicata in termen de maxim 48 de ore de la sesizare.
 • In cazul produselor incomplete, completarea comenzii dumneavoastra va fi suportat de catre TOTAL IMPACT SRL, iar solutionarea va va fi comunicata in termen de maxim 48 de ore de la sesizare.

Politica de retur mai sus mentionata se aplica doar produselor comandate online pe site-ul www.viziere.com si au fost receptionate de catre client in urma transportului prin curier.


Pierderea garantiei

Nu se acordă solutionare a sesizarilor pentru produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate.


Forta majora

Total Impact S.R.L. nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil şi inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre Total Impact S.R.L.


Disfunctionalitati ale site-ului

Total Impact S.R.L. isi rezerva dreptul de a dezactiva pagina web si a intrerupe activitatea magazinului on-line din motive tehnice, de mentenanta si intretinere. In ciuda celor mai bune eforturi, exista sansa ca un numar mic de produse din catalogul nostru sa nu afiseze pretul corect. In cazul in care un articol este vandut la un pret incorect, vom face tot posibilul de a va contacta inainte pentru a va oferi informatii cu privire la procesul de solutionare sau de anulare a comenzii.

Totodata, nu vom fi raspunzatori pentru orice pierderi sau daune, directe, indirecte sau contextuale, care apar drept consecinta sau au legatura cu utilizarea si functionalitatile site-ului.

Nu suntem raspunzatori pentru niciun fel de daune sau pierderi (inclusiv, dar fara a se limita la: informatii, sau alte pierderi intangibile sau orice daune speciale, indirecte sau contextuale) care rezulta direct sau indirect din:

 • utilizarea eronata a paginilor de web si / sau serviciile noastre;
 • preturile afisate, transport sau alte servicii;
 • intarzieri sau intreruperi ale site-urilor noastre;
 • virusi sau alte programe malware obtinute prin accesarea sau conectarea la alte site-uri similare;
 • erori, bug-uri sau inexactitati de orice fel in serviciile noastre, informatii, sau produse;
 • continutul, actiunile sau inactiunile unor terte parti.

Toate sesizarile/sugestiile dumneavoastra sunt foarte importante pentru noi si va rugam sa ni le trimiteti in scris pe adresa de mail office@viziere.com

Va multumim!